Dle To Wp Script

ozkanarici1

Moderator
Yönetici
Dle To Wp Script.Bu script dle den wordpress’e kayıpsız geçmek için işinize yarayacaktır.Peki bu scriptle neler aktarılacaktır wordpress’e

* Üyeler
* YOrumlar
* KOnular
* Etiketler
* Özel alanlar
* Kategoriler
* Attachment’lar
Kullanımı;
– İlk olarak uploads klasörü hariç dle dosyalarınızı ftp’den silin ancak veritabanınız kalsın.
– Daha sonra wordpressi bir alt klasöre kurun.
– Anadizine dle to wp betik dosyalarını atın.
– Daha sonra veritabanı ayarı yapmanız gerekiyor. Bunun içinrequired/db.config.php dosyasını açın ve ilgili kısımları düzenleyin.
DLE ve WP veritabanı aynı yerde olacağından veritabanı ayarları vedle_dbname, wp_dbname bölümlerini ayarlamanız yeterli olacaktır.
Gerisini betik kendisi yapacak, çalıştırmanız yeterli.

Yandex İndir
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.

Prezident

Yeni Üye
Dle To Wp Script.Bu script dle den wordpress’e kayıpsız geçmek için işinize yarayacaktır.Peki bu scriptle neler aktarılacaktır wordpress’e

* Üyeler
* YOrumlar
* KOnular
* Etiketler
* Özel alanlar
* Kategoriler
* Attachment’lar
Kullanımı;
– İlk olarak uploads klasörü hariç dle dosyalarınızı ftp’den silin ancak veritabanınız kalsın.
– Daha sonra veritabanı ayarı yapmanız gerekiyor. Bunun içinrequired/db.config.php dosyasını açın ve ilgili kısımları düzenleyin.
DLE ve WP veritabanı aynı yerde olacağından veritabanı ayarları vedle_dbname, wp_dbname bölümlerini ayarlamanız yeterli olacaktır.

Yandex İndir
[Gizli içerik]
Deneyelim bakalım

Prezident

Yeni Üye
Bu dle rusların WordPress i değilmi
Rus forumlarında gördüğüm kadarı ile baya işlek bir script ve baya eklentisi bar

wodoo

Yeni Üye
Teşekkürler. Umarım sorunsuz yapabilirimde siteyi taşıyabilirim.

wodoo

Yeni Üye
Localde denedim. xampp'ta 120 saniye sorunu yaşadım. Yaşayan arkadaşlar altta verdiğim işlemleri yapınca sorun düzelecektir. Bende Düzeldi =)
Bu arada İlave Alan işi sıkıntılı. İçerik aktarılıyor. DLE ilave alanlarını db config'te yazarsanız konunun başına ekliyor. Fonksiyondan onun yeri ayarlanabilir alta çekilir büyük ihtimallede boş olanları yazdırmamak lazım. Aslında özel alan oluşturup direk özel alana yazdırılabilse onuda biz istediğimiz yerde kullanabilsek daha iyi olurdu. Kurcalarken çözebilirsem onuda yazarım buraya.

Xampp'ta 120 saniye sorunu için:
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.

cepkutusu

Yeni Üye
Localde denedim. xampp'ta 120 saniye sorunu yaşadım. Yaşayan arkadaşlar altta verdiğim işlemleri yapınca sorun düzelecektir. Bende Düzeldi =)
Bu arada İlave Alan işi sıkıntılı. İçerik aktarılıyor. DLE ilave alanlarını db config'te yazarsanız konunun başına ekliyor. Fonksiyondan onun yeri ayarlanabilir alta çekilir büyük ihtimallede boş olanları yazdırmamak lazım. Aslında özel alan oluşturup direk özel alana yazdırılabilse onuda biz istediğimiz yerde kullanabilsek daha iyi olurdu. Kurcalarken çözebilirsem onuda yazarım buraya.

Xampp'ta 120 saniye sorunu için:
[Gizli içerik][Gizli içerik]
evet ilave alanları çekmiyor. 1080 konulu siteyi çevirdim. Dosyalarım hep ilave alanda idi. 1 haftada 1080 konu düzenledim.
Başka sorunlarda var mesela site konu id.konu başlığı.html olarak açıyor.... Ayrıca ht.accesten tüm linkleri yeni link yapısına göre rediced yapmak gerekiyor....
telefonunuz var ise sizinle görüşmek isterim 05464693262 benim telefon numaram. çağrı atın arayayım.

unalcanip

Yeni Üye

* Üyeler
* YOrumlar
* KOnular
* Etiketler
* Özel alanlar
* Kategoriler
* Attachment’lar
Kullanımı;

Yandex İndir
[Gizli içerik]
Halen çalışıyor mu? Aktif mi? Teşekkür ederim